Κατασκευή Ιστοσελίδας σε 3 Βήματα.

Κάθε Ιστοσελίδα για να κατασκευαστεί πρέπει να εκτελεστούν με ακρίβεια 3 βασικά βήματα. Ο παρακάτω οδηγός που θα παραθέσω θα βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο στην έρευνα αγοράς του  έτσι ώστε να αποφύγει κακούς κατασκευαστές ιστοσελίδων.

Βήμα πρώτο: Ανάλυση απαιτήσεων.

Κάθε επάγγελμα έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά τα οποία και δεν γνωρίζουν οι προγραμματιστές ιστοσελίδων, έτσι κάθε προγραμματιστής που σέβεται το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να βομβαρδίσει με ερωτήσεις τον πελάτη του με σκοπό να μάθει όσο τον δυνατών περισσότερα για το προϊόν ή υπηρεσία που πρόκειται να διαφημίσει. Η ανάλυση απαιτήσεων βάζει τα θεμέλια για μια σωστή κατασκευή και μια ιστοσελίδα που θα φέρει αποτέλεσμα.

Βήμα δεύτερο: Σχεδιασμός Υλοποίηση.

Σε αυτό το βήμα ο προγραμματιστής πρέπει να μετουσιώσει τις απαιτήσεις σας σε κώδικα. Κάθε πρόταση πρέπει να παίρνει μορφή μέσα σε μία ιστοσελίδα και τίποτα να μην αφήνετε στην τύχη του.  Μια άρτια σχεδιασμένη ιστοσελίδα λαμβάνει υπ όψιν της τα πάντα, από το ποίο είναι το προϊόν σας μέχρι και το προφίλ των πελατών σας. Σημαντικές παράμετροι που μπορούν να καθορίσουν τα χρώματα και τις «γραμμές» της ιστοσελίδας. Tip: Μην εμπιστεύεστε κατασκευαστές που δεν ξέρουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας, μην αφήνετε τoν σχεδιασμό της ιστοσελίδας στην τύχη του, υπάρχουν βασικοί κανόνες.

Βήμα τρίτο: Περιεχόμενο.

Το καλύτερο σχέδιο ιστοσελίδας (Template) είναι από μόνο του άχρηστο εάν μέσα σε αυτό δεν τοποθετηθεί χρήσιμο περιεχόμενο. Ο κατασκευαστής πρέπει να ξέρει που και πως θα τοποθετήσει τα κείμενα και τις φωτογραφίες σας. Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι πλούσια σε χρήσιμες πληροφορίες. Το περιεχόμενο είναι εκείνο το κομμάτι της ιστοσελίδας μας που θα μετατρέψει τον επισκέπτη  σε πελάτη. Tip: Μην εμπιστεύεστε κατασκευαστές που δεν εφαρμόζουν κατά την δημιουργία περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας τεχνικές SEO.

Εάν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας κάντε click εδώ: κατασκευή ιστοσελίδας