Η Προβολή & Προώθηση ιστοσελίδων

1) Pay per click (Google ad-words).

Στην συγκεκριμένη μέθοδο στόχος είναι να εμφανιζόμαστε στην πρώτη θέση στην αναζήτηση του Google για κάθε λέξη κλειδί που επιλέγουμε. Δημιουργούμε  μια καμπάνια επιλέγοντας λέξεις κλειδιά , κείμενο και target group. Αφού στήσουμε την καμπάνια φορτώνουμε τον λογαριασμό μας με χρήματα. Το ποσό που θα δαπανήσουμε καθημερινά είναι ανάλογο του ανταγωνισμού που υπάρχει. Η Cactus αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της καμπάνια σας καθώς και την συγγραφή των προωθητικών κειμένων.

2) SEO.

Η κατάταξη μας στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης είναι αποτέλεσμα που προκύπτει μετά από ένα πλήθος κινήσεων και λειτουργιών. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ένα από τα βασικότερα καθώς και η σύνδεση της ιστοσελίδας με τα Social Media. Όλες οι HTML 5 ιστοσελίδες της Cactus είναι SEO friendly. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα την κάνουν να κατακτήσει υψηλές θέσεις στα ευρετήρια της Google. Η συχνή δημοσίευση μοναδικού περιεχομένου (Κείμενα – Βίντεο – Εικόνα) στην ιστοσελίδα είναι αναγκαία για την προώθηση της ιστοσελίδας βελτιστοποιώντας την θέση της στις μηχανές αναζήτησης.

3) E-mail  marketing – newsletter.

Ένα διαφημιστικό e-mail έχει ως στόχο να κτίσει ένα δεσμό επικοινωνίας με τον πελάτη και να τον πληροφορεί χωρίς να τον κουράζει για νέα προϊόντα και προσφορές. Τα μηνύματα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο εξατομικευμένα. Η συχνότητα που θα στέλνουμε παίζει καθοριστικό ρόλο. Η Cactus αναλαμβάνει να υλοποιήσει ολοκληρωμένα συστήματα Newsletter τα οποία θα συλλέγουν καινούργια e-mail  από πιθανούς πελάτες και στην συνέχεια το σύστημα θα στέλνει μαζικά μηνύματα. Η δομή του e mail θα είναι βασισμένη πάνω σε σχεδιαστικά πρότυπα ηλεκτρονικών μηνυμάτων  (e-mail templates).

4) Article Marketing.

Ένα άρθρο για το αντικείμενο της δουλείας μας που μπορεί να τραβήξει την προσοχή είναι ικανό να ταξιδέψει με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε ένα πλήθος ενδιαφερόμενων ατόμων. Στόχος είναι να δημοσιευτεί το άρθρο μας σε μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και εν συνεχεία να αποκτήσει κοινό στα κοινωνικά δίκτυα. Η Cactus είναι σε θέση να συντάξει το κείμενο και να το προωθήσει στις ιστοσελίδες.

5) Facebook Page

Το Facebook είναι το εργαλείο εκείνο που θα μας βοηθήσει στην επικοινωνία με το κοινό μας. Κάθε ιστοσελίδα για την σωστή της προώθηση και προβολή της θα πρέπει να δίνει βήμα στους πελάτες και στο κοινό της. Η προβολή μας στο Facebook έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ άμεση και διευκολύνει τις επαναληπτικές πωλήσεις καθώς και το κύρος της ιστοσελίδας μας και της επιχείρησης γενικότερα. Η προώθηση στο Facebook απαιτεί διαρκή δημιουργία περιεχομένου και κατά περίπτωση πληρωμένες προωθήσεις των δημοσιεύσεων μας. Στόχος είναι να χτίσουμε μια Σελίδα με μεγάλο σε αριθμό αλλά και στοχευόμενο κοινό που αλληλεπιδράει και επικοινωνεί μαζί μας.

Όλοι οι παραπάνω μηχανισμοί μπορούν να μας εξασφαλίσουν ένα μέγεθος επισκεπτών στην ιστοσελίδα ή στο Facebook Page.  Αυτό το γεγονός από μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι οι επισκέπτες θα μετατραπούν σε πελάτες. Είναι πολύ σημαντικό να ξεχωρίσουμε την έννοια της διοχέτευσης επισκεπτών και της μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες. Η διαδικασία μετατροπής του είναι καθαρά ένας μηχανισμός Marketing που εφαρμόζεται στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας ή στο περιεχόμενο του μηνύματος που στέλνουμε. Είναι πολιτική της Cactus να στοχεύει στο να μετατρέπει όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες.

Επιλέξτε τον συνδυασμό τεχνικών που σας ταιριάζει και ζητήστε από την Cactus μία μοναδική προσφορά.